Acasă Sport Consiliul Județean Covasna acordă 200.000 lei din bugetul local al județului pentru...

Consiliul Județean Covasna acordă 200.000 lei din bugetul local al județului pentru programul sportiv al Asociației Clubul Sportiv Sepsi OSK

0

În cadrul ședinței ordinare de joi a Consiliului Județean Covasna, au fost abordate și soluționate probleme de o importanță semnificativă pentru dezvoltarea județului. Pe ordinea de zi s-au aflat subiecte variate, printre care acordarea de sprijin financiar pentru sportul de tineret.

Consiliul Județean Covasna a aprobat alocarea sumei de 200.000 lei din bugetul local al județului pentru programul sportiv al Asociației Clubul Sportiv Sepsi OSK, care vizează participarea echipelor de juniori U15, U16 și U17 în Liga Elitelor și în Liga de Tineret. Această inițiativă are scopul de a promova sportul și dezvoltarea tinerilor sportivi din Covasna. Suma respectivă va fi acordată în două tranșe, 100.000 lei în anul 2023 și alți 100.000 lei în 2024.

Articolul precedentCampion la minciuni! Primarul Coliban susținea că FC Brașov nu are probleme financiare. Noul șef al clubului:” unde nu sunt datorii. Vorbim de 2 milioane de lei””
Articolul următor6 aparate Drugtest Analyzer vor fi achiziționate la Covasna