Acasă Social Consilierii locali PNL, mesagerii Moșului pentru 200 de copii din medii defavorizate

Consilierii locali PNL, mesagerii Moșului pentru 200 de copii din medii defavorizate

0

Urmare a inițiativei consilierului local Alexandru Pușcașu, 200 de copii au primit astăzi cadouri de la Moș Crăciun, la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială Braşov, precum și în zona Carierei.

Mesagerii Moșului au reușit rapid să aducă zâmbete pe fețele copiilor, care, știind cât de cuminți au fost tot anul, erau convinși că Moș Crăciun nu o să îi uite. Copiii s-au emoționat, au spus poezii și s-au bucurat de darurile Moșului.

„Dincolo de a fi consilier local sunt părinte și știu cât este de important este ca magia sărbătorilor de iarnă să ajungă la cât mai mulți copii. Cu atât mai mult eforturile noastre trebuie să se îndrepte către copiii aflați în situații de viață mai puțin fericite. În calitate de ajutoare de nădejde ale Moșului, alături de colegii mei din organizația PNL Brașov, am venit la Direcţia de Asistenţă Socială Braşov unde am cunoscut niște copii tare faini dar m-am bucurat, totodată, și să-i reîntâlnesc pe prietenii mei, copiii din zona Carierei.

Tot ce am simțit astăzi, energia și zâmbetele acestora dau sens pentru mine urării „Sărbători fericite!” – a declarat Alexandru Pușcașu, consilier local al Municipiului Brașov, organizatorul acestei acțiuni.

Inițiativa consilierului local Alexandru Pușcașu s-a bucurat de susținerea colegilor din Consiliul Local al Municipiului Brașov, în mod special de cea a domnului Sebastian Rusu, viceprimar al Brașovului și președintele organizației PNL Municipiul Brașov, și a domnului Bogdan Năstase, membru în BPL PNL Brașov.

Mulțumiri pentru sprijin în organizarea acțiunii se cuvin a fi aduse reprezentanților Direcției de Asistență Socială Brașov, îndeosebi doamnei Mariana Topoliceanu, director general, precum și firmei Bluel SRL.