Acasă Actualitate Conferinta NO.MAD Talks pentru freelanceri si antreprenori vine la Brasov

Conferinta NO.MAD Talks pentru freelanceri si antreprenori vine la Brasov

0

Conferința freelancerilor și antreprenorilor NO.MAD va avea loc pe 31 august la Brașov. Participarea la eveniment este gratuita, dar înscrierea trebuie făcută în prealabil aici.

„Avem nevoie să învățăm să colaborăm și să creăm oportunitati împreuna. Muncaunui freelancer sau a unui antreprenor nu este un proces care sa se desfasoare pe termenlung  în  solitudine. Aceasta imagine de “eu   cu   laptopul singur prin cafenele” nu este sustenabila pentru un freelancer / antreprenor care isi doreste o cariera, o comunitate cucare sa evolueze, de unde sa invete si unde poate sa apeleze oricand pentru ajutor. Iar in2023 freelancerii si antreprenorii exista peste tot in Romania, nu doar in Bucuresti, de aici sidemersul   nostru a ne   concentra si pe alte orase din tara.”  a   declarat   Iunieta   Sandu, fondatoarea comunitații.

La conferinta de pe 31 august, de la ora 19:00, ce va avea loc la spatiul de coworking Kool Werk, va fi alaturi de freelancerii brasoveni și Andrei Rosca, Change Strategist cu un interes deosebit in dezvoltarea abilitatilor de ascultare și a auzi lucrurile care de obicei raman nespuse.

Andrei are un background de 20 de ani in antreprenoriat in 5 industrii diferite si este fondatorul Whisper – Center for Strategic Change, unde formeaza alti oameni in “Change Strategy Method”. Aceasta este metodologia pe care a dezvoltat-o ca urmare a experientei acumulate in cele +4000 de sedinte 1:1 avute in ultimii 9 ani de lucru cu oameni care vor sa isi accelereze procesele de dezvoltare personala si profesionala.

La intalnire pot participa freelanceri, antreprenori, solopreneuri, studenti, cei care isi doresc o schimbare profesionala sau oricine apreciaza libertatea de a lucra independent, chiar daca nu a facut inca pasul spre freelancing.

Articolul precedentKids Tâmpa a câștigat „Fragaria Cup” cu grupa 2016!
Articolul următorInvestițiile în sănătate continuă la Săcele