Acasă Actualitate Conducător auto cu permis ucrainean fals prins la Brașov

Conducător auto cu permis ucrainean fals prins la Brașov

Poliția Municipiului Făgăraș – Biroul Rutier a reușit să prindă în data de 2 august un conducător auto ce deținea permis fals, care se pretindea a fi eliberat de autoritățile ucrainiene.

Polițiștii  din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș – Biroul Rutier au întocmit undosar penal după ce un conducător auto a prezentat în timpul controlului un permisde conducere fals. La data de 2 august, în cadrul unei acțiuni pe care polițiștii au organizat-o în scopul prevenirii accidentelor rutiere și a depistării conducătorilor auto ce nu respectă normele rutiere, a fost oprit un vehicul al cărui conducător auto, un bărbat de 31 de ani, din localitatea Făgăraș, a înmânat un permis de conducere eliberat de autoritățile ucrainiene.”, transmite Poliția.

Deoarece polițiștii se îndoiau de autenticitatea acestui act, au afectuat verificări amănunțite. Aceștia au constatat că permisul era unul fals, întocmind totodată un dosar penal pentru „conducerea unui vehicul fără permis de conducere și fals material în inscrisuri oficiale”.