Acasă Regional Concurs de pălincă la Covasna! Festivitatea de premiere se mută în online...

Concurs de pălincă la Covasna! Festivitatea de premiere se mută în online din cauza măsurilor de austeritate implementate de guvern

0

Guvernul României face economie, dar nu unde trebuie!

Ceremonia de premiere din cadrul celei de-a II-a ediții a Transylvanian Spirit – Concursul de pălincă și distilate de fructe din Transilvania, programată să se desfășoare în data de 17 noiembrie 2023, va fi organizată online.

Motivul este impus de ordonanța de urgență adoptată recent de către guvern, care conține măsuri de austeritate economică și bugetară ce au fost implementate în România.

Puteți urmări anunțarea rezultatelor și evaluarea evenimentului duminică, 19 noiembrie, de la ora 18:00, pe pagina de Facebook Transylvanian Spirit.

Vă așteptăm să fiți alături de noi”, a transmis Biroul de presă al Consiliul Județean Covasna

Articolul precedentAccident rutier la Izvor. O mașină a intrat într-un autobuz (FOTO)
Articolul următorLiberalii au depus o inițiativă prin care vor să interzică prin LEGE sponsorizarea de către operatorii din domeniul jocurilor de noroc în cadrul programelor televizate pentru copii
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.