Acasă Actualitate Concurs de Ciclism de Șosea la Cetatea Brașovului – Linia 20 –...

Concurs de Ciclism de Șosea la Cetatea Brașovului – Linia 20 – 5 Noiembrie 2023

0

Asociația Cetatea Brașovului este bucuroasă să anunțe organizarea unui concurs de ciclism de șosea, eveniment cofinanțat de Primăria Municipiului Brașov, în cadrul programului „Sportul de Masă”. Această competiție, Linia 20,  va avea loc pe data de 5 noiembrie 2023 și va aduce împreună 200 de cicliști pasionați, gata să se alinieze la linia de start pentru a demonstra abilitățile lor în cele două probe: Individual și Contratimp Echipe.

Detalii ale evenimentului:

Data: 5 noiembrie 2023

Locația startului probei individuale: Livada Poștei

Ora de start pentru proba individuală: 10:00   Livada Postei

Locația premierei pentru proba individuală: 12:00  Curtea restaurantului Sura Dacilor, Poiana Brașov

Ora premierii pentru proba individuală: 12:00 Sura Dacilor

Ora de start pentru proba Contratimp Echipe: 14:00

Locația premierii pentru proba Contratimp Echipe: 15:30 Curtea restaurantului Sura Dacilor, Poiana Brașov

Restrictii de circulatie intre  Brasov si Poiana Brașov 9:40 – 11:00 și 13:40 – 15:30

Această competiție  va oferi cicliștilor și spectatorilor oportunitatea de a se bucura de prima competitie organizata pe clasica urcare ce leaga Brasovul de Poiana Brasov.

Asociația Cetatea Brașovului dorește să mulțumească Primăriei Municipiului Brașov pentru sprijinul acordat în organizarea acestui concurs, care promovează sportul de masa in comunitatea noastră.

Pentru mai multe informații despre eveniment, înscrieri și alte detalii de organizare, vă rugăm să accesați site-ul www.linia20.ro sau să ne contactați la adresa de e-mail contact@linia20.ro.

Asociatia Cetatea Brasovului

Articolul precedentDGASPC Brașov a înființat, cu fonduri nerambursabile, 3 centre de zi de consiliere și sprijin pentru copiii cu tulburări de comportament
Articolul următorPosesorii de permise de conducere categoria B vor putea conduce și anumite tipuri de motociclete
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.