Acasă National Componența juriului României pentru Eurovision și notele acordate fiecărei țări

Componența juriului României pentru Eurovision și notele acordate fiecărei țări

0
Ca urmare a controverselor legate de anularea rezultatului votului juriului României de către EBU și publicarea unui punctaj diferit în cadrul concursului, fără ca Edei Marcus, spokes person desemnată de TVR, să-i fie permisă comunicarea, în direct, a rezultatelor jurizării României, de către EBU, vă comunicăm (anexat) lista membrilor juriului național și punctajul acordat de aceștia.
Componența juriului României a fost următoarea: Sanda Ladoși, Luminița Anghel, Ovi Jacobsen, Liviu Elekeș și Mihai Pocorschi.
Punctajul acordat de juriul României concurenților din finala Eurovision 2022:
Moldova-12 puncte
Grecia-10 puncte
Polonia-8 puncte
Olanda-7 puncte
Azerbaidjan-6 puncte
Austria-5 puncte
Italia-4 puncte
Spania-3 puncte
Finlanda-2 puncte
Lituania-1 punct
Reiterăm faptul că TVR a solicitat organizatorilor ESC să ne furnizeze, în mod oficial, motivele concrete pentru care au înlocuit punctajul juriului din România cu un “substitut” calculat într-un mod netransparent. În funcție de răspunsul care ne va fi trimis, TVR își rezervă dreptul de a lua măsuri pentru corectarea situației create.
Serviciul Comunicare, Relaţii Publice şi Protocol
Articolul precedentPoiana Mărului va beneficia de unul dintre cele mai performante sisteme de iluminat public din țară
Articolul următorNoi oportunități de atragere de fonduri europene din PNRR
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.