Acasă Actualitate Cine este noul manager al Maternității din Brașov?

Cine este noul manager al Maternității din Brașov?

0
Economistul Constantin-Ciprian Carapcea a preluat funcția de manager la Spitalul Clinic de Obstetrică Ginecologie „Dr. I.A. Sbârcea” Brașov. Acesta a semnat un contract de management pe o perioadă de patru ani cu UAT Județul Brașov, reprezentat de președintele Consiliului Județean, Şerban Todorică-Constantin. Noul manager a primit felicitările șefului administrației județene și este încurajat să implementeze proiecte investiționale la maternitatea brașoveană.
”Spitalul Clinic de Obstetrică Ginecologie „Dr. I.A. Sbârcea” Braşov are un nou manager, în persoana economistului Constantin-Ciprian Carapcea, cel care din anul 2015 a ocupat postul de director financiar contabil al acestui spital.
Joi, 26 octombrie, acesta a preluat oficial atribuțiile de conducere pentru următorii patru ani, odată cu semnarea contractului de management încheiat cu UAT Județul Brașov, reprezentat prin președintele Consiliului Județean, Şerban Todorică-Constantin.
Şeful administraţiei judeţene l-a felicitat pe noul manager şi i-a urat mult succes în activitate şi în implementarea tuturor proiectelor investiţionale care se desfăşoară la Maternitatea braşoveană.
De profesie economist, cu experienţă în gestionarea domeniului sanitar încă din anul 1999, Constantin-Ciprian Carapcea a absolvit în anul 2018 programul de perfecţionare „Management spitalicesc” la Şcoala Naţională de Sănătate Publică, Management şi Perfecţionare în Domeniul Sanitar.
Mai multe informaţii sunt disponibile pe site-ul Consiliului Judeţean Braşov, aici: https://cjbrasov.ro/manager-nou-la-maternitatea-brasoveana/ au anunțat reprezentanții Consiliului Județean Brașov.
Articolul precedentDoliu la Salvamont Brașov
Articolul următorVIDEO. ”Oameni faini la Brașov”, invitat Dragoș David, șeful Agenției Metropolitane Brașov, realizator Cristi Florea