Acasă Actualitate Cîmpeanu Mihai, primarul Municipiului Codlea, a participat la deschiderea unităților de învățământ...

Cîmpeanu Mihai, primarul Municipiului Codlea, a participat la deschiderea unităților de învățământ din municipiu

0

Cîmpeanu Mihai, primarul Municipiului Codlea a participat la deschiderea anului școlar 2023/2024 la majoritatea unităților de învățământ din municipiu. Edilul a mărturisit că participarea la deschiderea noului anul școlar i-a generat o imensă bucurie, mai ales inaugurarea Școlii Gimnaziale nr. 2 Codlea.

„Astăzi, 11 septembrie 2023, am participat la deschiderea anului școlar 2023/2024 la majoritatea unităților de învățământ din municipiul nostru.

Trebuie să recunosc că participarea la deschiderea noului anul școlar mi-a generat o imensă bucurie, mai ales  inaugurarea Școlii Gimnaziale nr. 2 Codlea, care după finalizarea lucrărilor de mansardare, consolidare și modernizare, cu o infrastructură și logistică demne de o instituție în pas cu cele mai noi dotări și tehnologii,  are condițiile necesare de a deveni o școală etalon la nivel județean.

Tuturor celor implicați (elevi, cadre didactice, părinți) le doresc putere de muncă, spor la învățătură și vă asigur că aveți în mine un susținător responsabil și implicat în tot acest proces educațional.

Salut prezența în mijlocul nostru cu ocazia acestui moment festiv a domnului senator Marius Dunca, a doamnei inspector școlar general adjunct Ariana Bucur și a doamnei director a AJOFM Brașov Liliana Dragomir.

Le mulțumesc consilierilor locali care au susținut proiectul de investiții de la Școala Gimnazială nr. 2 și domnului administrator public Ștefan Ciolan că au răspuns invitației de a-mi fi alături într-un moment important pentru comunitatea noastră”, a transmis Cîmpeanu Mihai, primarul Municipiului Codlea.

Articolul precedentUNITBV îți dă șansa să fii DJ la petrecerea de deschidere a anului universitar
Articolul următor Spectacolul „Tosca” deschide stagiunea aniversară a Operei Brașov!