Acasă Actualitate Cimitirul Municipal plin pana la refuz! Ce a făcut administrația locală până...

Cimitirul Municipal plin pana la refuz! Ce a făcut administrația locală până acum?

0

Cimitirul Municipal este plin pana la refuz! În ciuda suprafeței foarte mari de 187 de mii mp, Viceprimarul Sebastian Rusu susține că gradul de ocupare este foarte ridicat, de aproximativ 90%. Aici se află peste 40 de mii de morminte. În cazul în care va exista cerere în masă, s-ar putea să nu mai existe locuri disponibile.

Cimitirul s-a aflat până acum în subordinea viceprimarului Flavia Boghiu, care pare că nu a făcut nimic în acest sens. Există probleme atât din punct de vedere al aspectului, cât și din punct de vedere al procedurilor de lucru. Șeful RIAL a semnalat mai de mult problema privind gradul de încărcare, însă Boghiu nu a acționat deloc în acest sens.

O soluție prezentată de Sebastian Rusu ar putea fi extinderea terenului, dar și refolosirea locurilor abandonate. Lângă cimitir există un teren al primăriei, dar și cel al unui operator privat. Dacă acele terenuri nu se vor putea folosi, ar trebui construit un alt cimitir. Sebastian Rusu are în plan să ceară fonduri pentru îngrijirea și modernizarea cimitirului. Potrivit acestuia, este nevoie de lucrări de întreținere și reparații, deoarece există chiar și găuri în gard.

Articolul precedentSe lansează site-ul TeachBV! Un instrument educațional care aduce împreună elevii brașoveni
Articolul următorȘoferi surprinși în trafic sub influența alcoolului și a drogurilor