Acasă Actualitate Chiriile la Brașov, peste cele din Iași, Timișoara și Constanța

Chiriile la Brașov, peste cele din Iași, Timișoara și Constanța

0

Chirii în creștere în marile orașe din România. Acestea se situează pe un trend ascendent, fluctuațiile fiind cuprinse între 8 și 22%, comparativ cu anul trecut. În Bucureşti, se cer 301 de euro pe lună pentru o garsonieră, 480 de euro pe lună pentru un apartament cu două camere şi la 650 de euro pe lună pentru o locuinţă cu tricamerală.

În Braşov, conform Ziarului Financiar, chiriile se situează la un nivel mediu de 290 de euro pe lună pentru o garsonieră, 420 de euro pe lună pentru un apartament cu două camere şi 560 de euro pe lună pentru o locuinţă cu trei camere. Preţurile apartamentelor cu trei camere din acest centru regional se remarcă printr-o evoluţie anuală de 16,1%.

În Cluj-Napoca, preţurile solicitate s-au menţinut la 310 de euro pe lună pentru o garsonieră, 480 de euro pe lună pentru un apartament cu două camere şi 600 de euro pe lună pentru trei camere.

În Constanţa, chiriile ajung la 270 de euro pe lună pentru o garsonieră, 400 de euro pe lună pentru un apartament cu două camere şi 550 de euro pe lună pentru o locuinţă cu trei camere.

În Iaşi, proprietarii solicită, în medie, 280 de euro pe lună pentru o garsonieră, 380 de euro pe lună pentru un apartament cu două camere şi 450 euro pe lună pentru unul cu trei camere.

În Timişoara se cer 220 de euro pe lună pentru o garsonieră, 350 de euro pe lună pentru două camere şi 400 de euro pe lună pentru trei camere.

Articolul precedentS-a stins din viață cântăreața Sinead O’Connor
Articolul următorMâine va avea loc ceremonia de absolvire şi de înaintare la gradul de sublocotenent a absolvenţilor Academiei Forţelor Aeriene „Henri Coandă”