Acasă Social Cerșetorii, din nou în atenția polițiștilor din Brașov

Cerșetorii, din nou în atenția polițiștilor din Brașov

La data de 2 septembrie 2023, în intervalul orar 22,00 – 06.00, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secțiile 1-5 Poliție și Biroul Rutier, au organizat și desfășurat o acțiune pe raza municipiului Brașov, ce a avut ca scop identificarea și aplicarea măsurilor legale împotriva persoanelor care practică cerșetoria, precum și depistarea și sancționarea conducătorilor de autovehicule care manifestă agresivitate în trafic.

Activitățile au fost desfășurate în zona centrelor economice și pe principalele artere din municipiul Brașov, fiind instituite filtre rutiere pentru verificarea respectării de către conducătorii auto a prevederilor O.U.G. nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

În cadrul activităților desfășurate, polițiștii brașoveni au legitimat 136 de persoane și au verificat aproape 100 de autovehicule.

Pentru abaterile constatate, au fost aplicate 12 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 4000 de lei.

Acțiuni de accest tip vor fi desfășurate și în perioada următoare pentru descurajarea persoanelor care intenționează să săvârșească acte antisociale în municipiul Brașov.