Acasă Social Cererile privind lemnele de foc vor putea fi depuse la Săcele în...

Cererile privind lemnele de foc vor putea fi depuse la Săcele în perioada 3 ianuarie-31 martie 2024

Cererile privind lemnele de foc acordate către populație contra-cost pentru anul 2024, se vor putea depune la sediul Primăriei Municipiului Săcele, Camera nr. 13,  începând cu data de 03.01.2024 și până la data de 31.03.2024, în conformitate cu H.C.L. nr. 246/2017.

Cererile tipizate se pot regăsi atât la sediul Primăriei Municipiului Săcele, cât și încărcate pe site-ul instituției  www.municipiulsacele.ro , în secțiunea Anunțuri.

Cererile vor fi însoțite de următoarele documente:

·        Copie C.I./B.I.

·        Copie adeverință de coșărit (nu mai veche de 2 ani);

·        Copie factură de utilități pe numele subsemnatului, la adresa pentru care se solicită materialul lemnos (exceptând factura de telefon mobil), cu o vechime de maxim 3 luni.

Pentru persoanele care nu au posibilitatea de a depune cererile fizic, la sediul primăriei pentru înregistrare, vă comunicăm faptul că acestea se pot transmite scanate, împreună cu restul documentelor prin email, la următoarea adresă: primaria@municipiulsacele.ro , cu următoarele mențiuni:

·        cererile transmise prin email, se vor înregistra în ultima parte a programului de lucru.

·        cererile transmise după ora 16:00, sau în zilele nelucrătoare, vor fi înregistrate la finalul următoarei zile lucrătoare.