Acasă Actualitate Cea mai „afumată” și poluată intersecție din Brașov (FOTO, VIDEO)

Cea mai „afumată” și poluată intersecție din Brașov (FOTO, VIDEO)

0

În Municipiul Brașov sunt foarte multe locuri în care poluarea se află deja la cote alarmante, în ciuda „măsurilor” luate de administrație. Cea mai „afumată” și poluată intersecție din Brașov se află chiar în centrul orașului, fiind vorba despre intersecția de la Ceasu Rău.

Brașovenii care trec prin acest loc, indiferent că sunt pietoni sau șoferi, simt din plin un miros de fum. Sunt afumați la propriu. Fumul provine de la un restaurant din zonă, care are un coș „generos”, nu prea înalt, astfel că fumul ajunge în stradă. Sunt zile când fumul este foarte gros, fiind de-a dreptul deranjant pentru trecători, dar mai ales pentru cei care așteaptă la semafor.

Nu trebuie uitat faptul că intersecția este una dintre cele mai poluate din oraș. Traficul este infernal, iar intersecția este foarte poluată din cauza noxelor provenite de la autovehicule. Acest lucru se întâmplă într-un oraș în care „s-au luat măsuri de fluidizare a traficului”, după cum susține chiar primăria.

 

YouTube video

YouTube video

 

Articolul precedentExpoziție de mozaicuri realizate de elevii Școlii Populare de Arte și Meserii “Tiberiu Brediceanu” Brașov la Bastionul Artiștilor
Articolul următorPrimăria Săcele a premiat 209 elevi pentru rezultatele foarte bune la învățătură din anul școlar 2022-2023