Acasă Social Ce spectacole puteți urmări la Teatrul Arlechino

Ce spectacole puteți urmări la Teatrul Arlechino

În perioada imediat următoare, la Teatrul Arlechino, puteți viziona următoarele spectacole:

  • „Cei trei purceluși” – sâmbătă, 05 noiembrie, de la ora 10.30 și 12.00

„Spectacolul urmărește firul narativ al poveștii clasice a celor trei purceluși, care decid într-o zi să își construiască, fiecare, câte o căsuță. Din păcate, lupul cel rău are alte planuri pentru ei, încercând să distrugă căsuțele acestora și să îi mănânce pe cei trei. Însă, așa cum se întâmplă în fiecare poveste, și în acest caz binele va învinge, iar cei trei purceluși reușesc să pună capăt tiraniei lupului și să scape de acesta.”

Spectacolul se adresează copiilor cu vârsta sub 4 ani. Prețul unui bilet per reprezentație este de 23 lei. Tariful este unic pentru orice categorie de spectator (adult, copil etc).

 

  • „Păcală în satul lui” – duminică, 06 noiembrie, de la ora 10.30 și 12.00

„Sigur îl cunoașteți. Dacă ați privi cu mai multă atenție în jur l-ați recunoaște. Este înalt…sau poate scund, blond…aaa..nu…șaten sau poate brunet. E slab…sau poate rotofei, dar cu siguranță are un zâmbet care te molipsește sau chiar te face să râzi în hohote. S-au povestit atâtea despre el încât a devenit cel mai cunoscut dintre noi. Nu-l știți? Nu se poate! Este Păcală! Și dacă până acum nu ați avut ocazia să-l întâlniți, veniți la Teatrul Arlechino unde cu siguranță îl veți regăsi.”

Spectacolul se adresează copiilor cu vârsta de 4+. Prețul unui bilet per reprezentație este de 23 lei. Tariful este unic pentru orice categorie de spectator (adult, copil etc).

 

  • „Cine a furat fulgii de nea” – sâmbătă, 12 noiembrie, de la ora 10.30 și 12.00

 

„Fiecare miracol are povestea lui. Spectacolul „Cine a furat fulgii de nea?” vă propune o călătorie într-o lume unde tot ce este magic, este viu. Lumina învinge întunericul, iar candoarea şi speranţa sufletului de copil vă îndeamnă să vă deschideţi inima, mintea şi sufletul.”

 

Spectacolul se adresează persoanelor cu vârsta de 4+. Prețul unui bilet per reprezentație este de 23 lei. Tariful este unic pentru orice categorie de spectator (adult, copil etc).

 

  • „Muzicanții din Bremen” – duminică, 13 noiembrie, de la ora 10.30 și 12.00

 

„Muzicanții din Bremen” este o punere în scenă a poveștii Fraților GRIMM într-un scenariu original. Spectacolul vorbește despre prietenia celor patru animale: un măgar, un câine, o pisică, un cocoș – animale foarte diferite și totuși prietene.”

Spectacolul se adresează persoanelor cu vârsta de 4+. Prețul unui bilet per reprezentație este de 23 lei. Tariful este unic pentru orice categorie de spectator (adult, copil etc).

Biletele se pot achiziționa online, de pe site-ul eventbook.ro, sau de la casieria teatrului, miercuri, joi și vineri între orele 14:30-17:30, sâmbătă între 09:00-13:30, iar duminică între orele 09:00-12.30. Mai multe detalii despre spectacole găsiți pe site-ul teatrului (teatrularlechino.ro) sau pe pagina de facebook (Teatrul Arlechino Brasov).