Acasă Actualitate Cățelușa Ogepa, nevoită să își caute alt cămin în prag de sărbători....

Cățelușa Ogepa, nevoită să își caute alt cămin în prag de sărbători. Abandonăm un „camarad” doar pentru că este bătrân?

0
Câtă nedreptate! Ajuți niște oameni o viață întreagă dar când ai si tu nevoie de ajutor, nu se mai găsește nimeni disponibil. Care este povestea cățelușei Ogepa?
Comentariile la această postare a Jandarmeriei Române au fost acide, românii nu își explică modul în care pentru un câine care și-a făcut datoria, dar nu mai poate continua activitatea din cauza vârstei, Jandarmeria nu are soluții. Abandonăm un „camarad” doar pentru că este bătrân?
”În pragul sărbătorilor, cățelușa Ogepa își caută un nou cămin.
De 11 ani, casa ei a fost la Inspectoratul de Jandarmi Județean Bacău, iar prietenii ei au fost colegii noștri.
Acum, Ogepa are nevoie de o nouă casă și noi prieteni care să îi poarte de grijă și să îi ofere dragostea lor.
De-a lungul carierei ei militare, Ogepa a avut trei conductori care i-au oferit lecții de dresaj și alături de care și-a desfășurat activitatea. A participat la numeroase misiuni, fiind chiar în fruntea blocului de defilare de Ziua Națională sau de Ziua Jandarmeriei.
Este jucăușă, răspunde comenzilor și își oferă întreaga prietenie, mai ales atunci când simte că e iubită.
Din cauza vârstei ei, Ogepa nu mai îndeplinește condițiile necesare pentru a putea participa la misiuni. Suntem nevoiți să ne despărțim de ea, dar avem convingerea că prietena noastră își va găsi un cămin cald și va fi cel mai frumos dar de Crăciun pentru cineva care își dorește un prieten devotat.
Dacă vă doriți ca Ogepa să facă parte din familia voastră, ne puteți contacta, de luni până vineri, în intervalul orar 08.00-16.00, la numărul de telefon 0234.543.131 sau ne puteți scrie pe adresa de e-mail relatiipublice@jandarmeriabacau.ro.”
com 4 com 3 com 2 com
Sursa: Facebook Jandarmeria Română