Acasă Regional Castelul Peleș din Sinaia și Cetatea Alba Carolina, printre castelele care au...

Castelul Peleș din Sinaia și Cetatea Alba Carolina, printre castelele care au primit distincția ‘Recenzia de Aur’ de la Google Maps

0
Castelul Peleș din Sinaia a fost recunoscut ca una dintre cele mai apreciate locații turistice din România, obținând prestigioasa distincție „Recenzia de Aur” oferită de Google Maps. Acest castel de poveste a impresionat vizitatorii nu doar prin frumusețea sa, ci și prin recenziile pozitive și ratingurile ridicate. Astfel, Castelul Peleș se alătură altor obiective remarcabile în lista celor premiate de Google Maps, subliniind rolul important al recenziilor în a ajuta călătorii să descopere și să se bucure de experiențe autentice în călătoriile lor.
”Nouă castele și cetăți din România au primit „Recenzia de Aur”, distincție acordată de Google Maps pentru cele mai apreciate locații din fiecare regiune a țării! Obiectivele turistice câștigătoare s-au remarcat prin ratingul obținut și numărul mare de recenzii:
1. Palatul Culturii din Iași (Moldova);
2. Cetatea Alba-Carolina din Alba Iulia (Transilvania);
3. Castelul Peleș din Sinaia (Muntenia);
4. Castelul Károlyi din Carei (Maramureș);
5. Cetatea de Scaun a Sucevei (Bucovina);
6. Cetatea Oradea (Crișana);
7. Cetatea Medievală a Severinului din Drobeta-Turnu Severin (Oltenia);
8. Cetatea Medievală Enisala (Dobrogea);
9. Bastionul Maria Theresia din Timișoara (Banat)” au declarat reprezentanții Ministerului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului.
Articolul precedentCentru social de zi ‘Sf. Ierarh Andrei Șaguna’, finalizat cu succes prin finanțare europeană la Vama Buzăului
Articolul următorVIDEO Aventurează-te printre urșii de la AMP Libearty în minivacanța de Sfânta Maria. Vezi programul!