Acasă Actualitate Casă în Maramureș, apartamente în Ilfov și Varșovia! Ce avere are administratorul...

Casă în Maramureș, apartamente în Ilfov și Varșovia! Ce avere are administratorul public al Municipiului Brașovului?

Administratorul public și-a încărcat declarația de avere pe site-ul Primăriei Brașov. Primarul și viceprimarii încă nu, LENEA e mare în instituție.

Potrivit declarației de avere, administratorul public Adriana Miron deține împreună cu Denis Miron un teren intravilan în Giurgiu (1134 mp), dar figurează și cu 10.000 mp moștenire în Maramureș. Tot moștenire a primit în Maramureș și o casă de locuit.

Împreună cu Denis Miron are și două apartamente, unul în Ilfov, iar altul în Varșovia(Polonia). La capitolul autoturisme Adriana Miron a trecut în declarație că are O DACIE din 2016 și un Wolkswagen din 2011.

În cont apare doar suma de 7000 de lei la BRD. În schimb, la datorii a trecut datorii de 45.000 lei la BRD și 782.000 PLN la o bancă din Polonia.

De la Primăria Brașov, Adriana Miron a încasat într-un an suma de 125.615 lei, iar Denis Miron suma de 90.622 euro. Acesta din urmă încasează și o chirie în moneda poloneză în valoare de 47.187.

Am incercat să vedem ce averi au și ceilalți conducători din Primăria Brașov, dar, din păcate, nu erau încă încărcate pe site, semn că LENEA e mare în această instituție, chiar dacă este plină de trepădușii aduși pe linie de partid prin Agenția Metropolitană.

Vezi Declarația de Avere!