Acasă Actualitate Caravana nZEB Roadshow ajunge la Brașov între 4 – 7 mai 2022

Caravana nZEB Roadshow ajunge la Brașov între 4 – 7 mai 2022

0

Caravana nZEB Roadshow ajunge în Brașov între 4 și 7 mai 2022, în Piața Sfântul Ioan.

Evenimentul va reuni experți din domeniul construcțiilor și eficienței energetice, furnizori de soluții și tehnologii pentru realizarea clădirilor cu o performanță energetică ridicată, mediul academic, autorități publice locale, dezvoltatori imobiliari, studenți, tineri, copii și publicul general timp de patru zile, în Piața Sfântul Ioan.

Activitățile incluse în program sunt menite să faciliteze o mai bună înțelegere a noilor cerințe privind performanța energetică a clădirilor (nZEB) și să pregătească, atât principalii actori din sectorul construcțiilor, cât și viitoarele generații, pentru dezvoltarea unui mediu construit sustenabil.

Participă gratuit la seminarii și învață direct de la experți despre noile soluții și tehnologii de eficientizare energetică a clădirilor până la consum aproape zero, completând următorul formular de înscriere: https://docs.google.com/…/1Qe4…/viewform…
Agenda evenimentului poate fi consultată aici.
Proiectul ”The nZEB Roadshow” este finanțat în cadrul programului Horizon 2020 al Uniunii Europene, prin contractul de grant nr. 892378. Proiectul aduce împreună organizații din Bulgaria, Croația, Grecia, Italia și România, în vederea promovării pe plan local și regional a bunelor practici în materie de clădiri cu consum de energie aproape egal cu zero (nZEB) și pentru stimularea cererii de personal calificat, într-un mod inedit. În fiecare țară vor fi construite unități mobile, sub forma unor ”centre de demonstrare” a tehnologiilor necesare pentru realizarea clădirilor nZEB, care vor fi transportate în diferite orașe din fiecare țară participantă la proiect, în jurul cărora sunt organizate conferințe, ateliere de lucru, sesiuni de instruire și prezentare a principiilor nZEB.
Primăria Municipiului Brașov este partener în acest proiect.