Acasă Local Canionul 7 Scări și Tiroliana 7 Scări rămân închise

Canionul 7 Scări și Tiroliana 7 Scări rămân închise

0
Se realizează lucrări de igienizare, mentenanță și de montare a palselor de siguranță în Canionul 7 Scări și Tiroliana 7 Scări-Valea Sipoaia. De aceea, în următoarea perioadă, ambele vor fi închise.
Din cauza conditiilor meteorologice total nefavorabile din ultimele 3 saptamani (strat consistent de zapada, ploi de lunga durata, temperaturi foarte scazute) lucrarile de igienizare, mentenanta si de montare a plaselor de siguranta in “Canionul 7 Scari”, cat si verificarile si mentenanta la “Tiroliana 7 Scari-Valea Sipoaia” au fost intrerupte, decalandu-se cu circa 3 saptamani.
Activitatile mai sus mentionate se desfasoara in conditii dificile, lucrandu-se la inaltime, cu alpinisti utilitari suspendati in coarda, in conditii de umiditate ridicata si temperaturi apropiate de 0º C.
Ca atare obiectivele turistice “Canionul 7 Scari” si “Tiroliana 7 Scari-Valea Sipoaia” vor ramane inchise pana la definitivarea lucrarilor, astfel incat la momentul deschiderii lor publicului, acestea sa prezinte siguranta in exploatare.
In acelasi context precizam ca depunem toate eforturile pentru ca deschiderea celor doua obiective turistice sa se efectueze cat mai repede posibil.” a fost mesajul transmis de autorități.
foto arhiva