Acasă Actualitate Candidatul AUR la Primăria Brașov a obținut doar 4303 voturi. Pe Facebook,...

Candidatul AUR la Primăria Brașov a obținut doar 4303 voturi. Pe Facebook, se ”încordează” cu 28..000 de voturi!

La alegeri a fost praf, dar pe Facebook este zmeu!

Dan Tănase, candidatul AUR la Primăria Brașov s-a făcut de râs la alegerile locale. Forțat de împrejurări să candideze, omul adus de la Mureș la Brașov, nu s-a văzut mai deloc în campania electorală. Rezultatul a fost pe măsura muncii. Abia a luat puțin peste 4000 de voturi la alegerile care au avut loc în data de 9 iunie. Deși a fost un candidat foarte slab, având puțin peste 2000 de voturi în fața independentului Florin Dogar, cel care a fost arestat în ziua alegerilor, Dan Tănase pare foarte încrezător pe Facebook.

Mulțumesc pentru cele peste 28000 de voturi de încredere! Vom lucra în CL și CJ Brașov pentru brașoveni, pentru un județ fără mafia Scripcaru-Veștea”, a scris pe pagina de Facebook, Dan Tănase, candidatul AUR la Primăria Brașov. Bineînțeles, a pus la număr și voturile din județ, fiind conștient că procentele obținute de dânsul sunt pantaloni scurți, demne de un candidat independent, nicidecum de unul cu un partid mare în spate.

Dan Tănase este individul care la conferința de presă în care și-a anunțat candidatura pentru primărie s-a luat la harță cu ziariștii pe motiv că nu se ridică în picioare când vorbește ”el”, adică această personalitare remarcantă a țării. Probabil că Dan Tănase nu prea are cunoștință de modul în care se organizează conferințele în străinătate.

Din păcate, nu a fost singura aroganță a deputatului parașutat la Brașov. Într-o altă zi, la o conferință de presă unde jurnaliștii fuseseră invitați, cu o voce ”superioară” deputatul răcnea în telefon la un membru de partid pe motiv că ”stă un deputat și așteaptă la ușă, iar aceasta este încuiată”.

Că jurnaliștii așteptau de jumătate de oră să se deschidă ușa, nu era o mare problemă pentru deputatul AUR, ci el conta care era de-al casei. Dan Tănase probabil uită că este plătit din bani publici și este firesc să răspundă întrebărilor venite din partea jurnaliștilor. El trebuie să fie la dispoziția lor, a celor care îi plătesc indemnizația, nu invers. Dacă tot vrea să fie figurant, să meargă la Mureș. La Brașov ”vedetele” chiar nu sunt văzute bine.

Dacă tot vrea să se ”umfle” în pene, măcar să îi laude pe candidații de la județ pentru că aceștia chiar au muncit și au bătut localitățile în lung și-n lat și au avut o campanie destul de activă.