Acasă Social Câinii salvați după ce au căzut într-o groapă de 15 metri adâncime....

Câinii salvați după ce au căzut într-o groapă de 15 metri adâncime. 6 ore s-au chinuit pompierii ca sa-i scoată (FOTO, VIDEO)

0

𝐏𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐧𝐨𝐢, 𝐟𝐢𝐞𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐯𝐢𝐚𝐭̦𝐚̆ 𝐬𝐚𝐥𝐯𝐚𝐭𝐚̆ 𝐜𝐨𝐧𝐭𝐞𝐚𝐳𝐚̆!

🚨 În decursul zilei de azi, am fost solicitați să intervenim pentru extragerea a doi câini din localitatea Comăna de Jos.

🐕‍🦺🐕‍🦺 Cei doi patrupezi ghinioniști au căzut intr-un șant săpat într-o stâncă, acesta având o adancime de aproximativ15 metri.

🚒 Imediat după apelul primit, salvatorii de la Detașamentul de Pompieri Făgăraș s-au deplasat la locul solicitării cu o autospecială de intervenție și un echipaj de prim ajutor.

🤝 S-a acționat în sistem integrat cu salvatorii din mediul subteran și speologic pentru recuperarea celor doi patrupezi.

La acțiunea de salvare, care a durat mai mult de 6 ore, au participat echipe specializate din cadrul Serviciului Public Județean Salvamont – Salvaspeo Brașov și ISU Brașov.

După cele 6 ore intense, în care cele 3 echipe de salvatori au intervenit atat pentru extragerea celor 2 animale, cât și pentru asigurarea perimetrului, patrupezii au fost extrași din șanț și predați în siguranță stăpânului.

🤝 Acesta este încă unul din multele exemple care ne dovedește că o bună colaborare între instituții întotdeauna este cea mai bună soluție pentru misiuni încheiate cu succes!

https://youtube.com/shorts/MWdbbhAptCA?si=n_rXJ1h0q_x9GXaZhttps://youtube.com/shorts/MWdbbhAptCA?si=n_rXJ1h0q_x9GXaZ