Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Braşov va organiza „Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți” în data de 19 octombrie 2018, cu începere de la ora 09:00, la sediul Casei Armatei, Str.Mureşenilor, Nr.29.
Absolvenții unei forme de învățământ, promoția 2018, care încă nu și-au găsit un loc de muncă au sansa de a intra pe piața muncii brasovene, în cadrul bursei locurilor de muncă destinată lor. Bursa locurilor de muncă petru absolvenți reprezintă o oportunitate pentru toți solicitanții de locuri de muncă interesați în a cunoaște mai bine piața muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru a putea astfel să aleagă un loc de muncă, conform pregătirii lor profesionale, sau să se (re)orienteze profesional spre ocupații cu posibilități mai mari de angajare, pe termen mediu și lung.
Pe această cale informăm agenţii economici că participarea la bursa locurilor de muncă este gratuită şi reprezintă o oportunitate de a cunoaşte oferta de forţă de muncă, de a recruta şi selecta personal în mod direct, fără intermediari, în funcție de cerințele concrete ale locului de muncă pe care îl oferă.
Agenţii economici interesaţi să participe la bursă, sunt rugați să ne contacteze din timp, prin transmiterea ofertei de locuri de muncă vacante, la numărul de fax: 0268/412.552 sau pe adresele de e-mail: maria.micu@bv.anofm.ro, sau ajofm@bv.anofm.ro, în care să menționeze opţiunea participării la bursă, numărul de locuri de muncă de care dispun, cât şi meseriile în care sunt aceste locuri vacante.
Lista firmelor care doresc să participe la bursă va rămăne deschisă până în data de 16 octombrie 2018, ora 1600.
Informații suplimentare se pot obține la telefon 0268/416.879 sau 0268/411.960, int.102 sau 113.
Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Braşov

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: