Acasă Social Bursa generală a locurilor de muncă organizată de AJOFM Brașov: Oportunități profesionale...

Bursa generală a locurilor de muncă organizată de AJOFM Brașov: Oportunități profesionale pentru comunitatea locală

0

Bursa Generală a Locurilor de Muncă reprezintă unul dintre cele mai așteptate evenimente din domeniul resurselor umane din regiunea Brașovului. Cu o tradiție solidă în a aduce împreună angajatorii și candidații în căutare de oportunități de carieră, acest eveniment este un punct de întâlnire crucial pentru toți cei interesați de piața muncii.

Evenimentul va avea loc in data de 17 mai 2024,incepand cu ora 09:00, în municipiul Braşov, la sediul Casei Armatei din Brasov, Str. Muresenilor, Nr.29.

Principalele aspecte ale Bursei Generale a Locurilor de Muncă organizate de AJOFM Brașov includ:

1. Oportunități pentru candidați:
– Căutătorii de locuri de muncă vor avea oportunitatea de a interacționa direct cu reprezentanții companiilor din diverse domenii.
– Vor fi disponibile sute de locuri de muncă în diferite sectoare, de la IT și inginerie, până la servicii, vânzări și producție.
– Consultanță în privința pregătirii CV-ului și a pregătirii pentru interviuri.

2. Oportunități Pentru Angajatori:
– Companiile participante vor avea ocazia să-și completeze echipele cu profesioniști calificați și motivați.
– Vor putea sa isi promoveze imaginea și oportunitățile de angajare în cadrul unui eveniment bine structurat și publicizat.
– Acces direct la un pool diversificat de candidați, cu diferite niveluri de experiență și competențe.

Pana la aceasta data, reprezentantii Agenţiei au contactat peste 1.500 de agenţi economici din judeţul Braşov, 38 dintre aceştia confirmand participarea la bursa unde vor oferi peste 519 locuri de muncă vacante, astfel: 19 locuri de munca pentru persoane cu studii superioare si 500 locuri pentru persoane cu studii medii.
Meseriile în care au fost anunţate cele mai multe locuri de muncă vacante sunt, pentru studii superioare: inginer (diverse specializari) economist, director vanzari, manager zonal, manager calitate, specialist resurse umane, consultant asigurari, iar pentru studii medii: agent asigurari, agent curatenie, agent de securitate, agent vanzari, ajutor bucatar, ajutor ospatar, ambalator manual, barman, bucatar, bufetier, camerista, casier, controlor calitate, croitor, dulgher, electrician, electrician auto, electrician de intretinere si reparatii, fermieri in productia animala, finisor-lacuitor lemn, functionar in activitati comerciale, gestionar, instalator apa, canal, instalator instalatii tehnico-sanitare si de gaze, lacatus mecanic, lucrator comercial, lucrator bucatarie, lucrator gestionar, lucrator social, maistru, manipulant marfuri, mecanic auto, montator subansamble, muncitor necalificat, operator la masini-unelte semiautomate si automate, operator productie, ospatar, parinte social, primitor-distribuitor, referent export, , sef schimb, sofer, sofer autocamion, spalator vase, stivuitorist, strungar, sudor, tamplar, tehnician reparatii, tehnician veterinar, vopsitor industrial, zidar, etc.
Ca o noutate în organizarea acestui eveniment, angajatorii sunt invitati sã expuna la standul atribuit, produse si materiale publicitare, ceea ce considerãm cã aduce un plus de valoare în atragerea de viitori angajati.
Confirmarea participãrii se poate face prin depunerea/transmiterea formularului:
– direct la sediul nostru din Brasov, str. Lungă nr. 1A – cam. 14,
– prin fax la nr. 0268-412.552,
– e-mail: ajofm.bv@anofm.gov.ro sau adriana.anghel.bv@anofm.gov.ro

 

„Bursa Generală a Locurilor de Muncă organizată de AJOFM Brașov este mai mult decât un simplu eveniment de recrutare. Este un spațiu unde se întâlnesc oportunitățile și aspirațiile, unde se construiesc punți între angajatori și candidați, pentru a îmbunătăți piața muncii din judet. Invităm toți cei interesați să participe și să profite de această ocazie unică de a-și dezvolta cariera sau afacerea”, a declarat Doamna Liliana Dragomir, Director Executiv AJOFM Brașov.

Foto: arhiva