Acasă Administrativ Brașovul, bine administrat! Așa arată mobilierul de pe muntele Tâmpa (FOTO)

Brașovul, bine administrat! Așa arată mobilierul de pe muntele Tâmpa (FOTO)

0

A ajuns rușinea României!

Administrația locală condusă de primarul Allen Coliban își bate joc de un simbol al municipiului, Tâmpa!

Cine răspunde dacă un turist se accidentează?

Nu există brașoveni sau români să nu fi urcat pe muntele Tâmpa și să nu își fi făcut poze chiar din locul care acum reprezintă un adevărat pericol public. Scânduri rupte sau chiar lipsă, mobilier degradat, fac din acest loc unul care îi alungă pe turiști. Oare ce spun oamenii care ajung aici și văd acest ”tablou” dezolant?

Avem o administrație locală USR care se laudă cu toate nimicurile, liderii primăriei stau toată ziua și postează pe rețelele de socializare poze cum nu fac nici vedetele de la Hollywood, organizează tot felul de forumuri fără sens, dar nu fac lucrurile care trebuie în oraș.

Oare cât de greu este pentru Primăria Brașov să înlocuiască câteva scânduri pe muntele Tâmpa? Adică se dau peste 3 milioane de euro pentru o echipa de fotbal care a retrogradat, dar nu se găsesc câțiva bănuți pentru a repara mobilierul de pe cel mai vizitat munte de lângă Brașov…
Oare de cate ori au discutat cei din conducerea municipalității cu reprezentanții AMB sau Regia Publică Locală a Pădurilor Kronstadt despre acest subiect? Vorbim de o problemă veche, nu este ceva care a apărut de 2-3 săptămâni.

 

Articolul precedentNimeni nu se aștepta! „Nume mari” închise de Protectia Consumatorilor Brașov. Vezi lista!
Articolul următorFOTO. Accident între două mașini pe DN11
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.