Acasă Actualitate Brașovenii au ajuns să-l regrete pe fostul primar George Scripcaru

Brașovenii au ajuns să-l regrete pe fostul primar George Scripcaru

11

Brașovenii nu îl mai vor pe Coliban și îl regretă pe fostul primar Scripcaru.

Primarul Allen Coliban este tot mai contestat pe zi ce trece. În campania electorală a promis multe, dar a trecut mai bine de un an și jumătate din mandat și nu se vede nimic concret în oraș. Pe lângă brașovenii care l-au contestat încă de la început, acum au apărut și cei care în campanie l-au susținut, dar de câteva luni îi solicită demisia. Ca exemplu pot fi dați Melinda Țuțuianu și Doru Șupeală. Dar lista este lungă, formată din realizatori TV, oameni de radio, politicieni, etc. Toți aceștia și-au dat seama că primarul Allen Coliban i-a mințit pe brașoveni.

În tot acest timp, se înmulțesc și comentariile negative la adresa primarului USR, chiar pe pagina sa de facebook. Din postări reiese că cei mai mulți îl regretă pe fostul primar George Scripcaru și că l-ar vrea înapoi în fruntea administrației locale.

Fostul primar și-a jucat bine ”cartea”. Cum Allen Coliban nu a fost la ”Parada Junilor”, fiind plecat la curling în Lituania, Scripcaru și-a făcut el prezența la cel mai important eveniment al brașovenilor. A făcut poze, a vorbit cu toată lumea, semn că s-a reactivat și că știe să profite de gafele actualului primar.

Brașovenii îi reproșează lui Allen Coliban că nu face nimic pentru oraș, că acesta este neîngrijit și arată mai rău ca niciodată, plin de gropi și bălării. De asemenea, primarul nu a amenajat nici măcar un părculeț mic într-un an și jumătate, semn că ce a spus în campanie au fost doar vrăjeli electorale.

Probabil că dacă duminică ar fi alegeri la Brașov, fostul primar George Scripcaru ar câștiga detașat. Totul cu largul concurs al administrației USR, care s-a comportat mai rău decât toți foștii primari la un loc. A angajat oameni pe linie politică peste tot, de la Corona la RIAL, a oferit contracte apropiaților de partid, drept dovadă contractul oferit pe tavă unui coleg de la Consiliul Județean Brașov, s-a certat cu partenerii de coaliție, a oferit catacombele unei asociații apropiate fără o bază legală și multe altele.

foto: facebook

Articolul precedentVă așteptăm la han cu preparate delicioase și multe surprize!
Articolul următorCastelul Bran este al copiilor! Cei mici devin vânători de munte pentru o zi
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.