Acasă Social Brașov, printre orașele în care se fac cele mai multe comenzi de...

Brașov, printre orașele în care se fac cele mai multe comenzi de flori pentru 8 martie

0

Potrivit datelor Floria.ro, florărie de referință pe piața de retail online din România, până în momentul de față s-au înregistrat câteva sute de precomenzi pentru 1-8 martie, în special din partea clienților corporate. Pe segmentul clienților individuali, vârful precomenzilor se atinge în perioada 28 februarie- 7 martie, inclusiv. Astfel, se estimează că mai mult de 90% din livrările pentru Ziua Internațională a Femeii sunt precomenzi.

 Ziua Internațională a Femeii este sărbătoarea care conduce detașat în topul vânzărilor la nivel de an, pe 8 Martie numărul comenzilor livrate de Floria.ro fiind de câteva zeci de ori mai mare comparativ cu o zi normală. Interesul crescut pentru buchete de flori și aranjamente florale se remarcă și în traficul pe site care înregistrează o creștere de 6 mai mare decât media anuală. Pe plan național cele mai multe comenzi se livrează în București, Cluj, Timișoara, Iași și Brașov.

„Pentru livrările din 1 și 8 Martie, încurajăm și insistăm pe sistemul de precomenzi. De fapt, pe segmentul corporate, lucrăm numai pe acest sistem, acolo sunt volume mari, ar fi imposibil să putem pregăti și livra pe loc. Dar constatăm că tot mai mulți clienți individuali plasează comenzi din timp, aici nu vorbim de luni de zile înainte, ci de câteva zile, inclusiv seara zilei de 7 martie. Așa se asigură că buchetele de flori vor fi livrate în aceeași zi către toate femeile dragi și vor conține exact florile dorite. Pe 8 martie, în majoritatea orașelor, comenzile sunt închise, ne ocupăm exclusiv de onorarea comenzilor plasate anterior”precizează Marina Popescu, Director General Floria.ro.

Continuă să citești articolul pe lumeaseoppc.ro.