Acasă Social Brașov, 15°C la umbră, gheața rezistă!

Brașov, 15°C la umbră, gheața rezistă!

0
Vremea de primăvară autentică de care ne-am bucurat în ultimele zile nu a afectat seriile de patinaj de la Olimpia, iar temperaturile în scădere anunţate pentru această săptămână vor fi în continuare favorabile practicării sportului pe gheaţă în cele mai bune condiţii, ne-au transmis administratorii Bazei sportive de la poalele Tâmpei.
Patinoarul de la Baza Sportiva Olimpia (aflat pe Str. George Coșbuc nr. 2, în centrul vechi al Braşovului) va rămâne deschis pe tot parcursul lunii februarie şi, în funcţie de condiţiile meteorologice, chiar şi în prima parte a lunii martie.
Vă reamintim că seriile de patinaj durează 75 de minute şi încep zilnic la orele 10:00, 12:00, 14:00, 16:00, 18:00 şi 20:00, iar preţul intrării şi al închirierii patinelor este acelaşi de anul trecut.
Vă aşteptăm să vă bucuraţi şi de acum înainte de „poezia” alunecării pe gheaţă într-un cadru de poveste, străjuit de Tâmpa şi de Bastionul Ţesătorilor, pe care o regăsiţi doar aici, pe cel mai frumos patinoar în aer liber din România.