Acasă Social BRAN. Coșuri de gunoi stradale pentru colectare selectivă a deșeurilor (FOTO)

BRAN. Coșuri de gunoi stradale pentru colectare selectivă a deșeurilor (FOTO)

0

Comuna Bran a achiziționat coșuri de gunoi stradale cu recipiente pentru colectarea selectivă a deșeurilor. Sistemul conține patru recipiente: „Hârtie și carton“, „Plastic și metal“, Sticlă“ și „Deșeuri menajere“. De asemenea, recipientul unde vor fi colectate deșeurile menajere este dotat și cu scrumieră. ”În primă fază am cumpărat 12 bucăți, dar pe viitor avem în plan să mai achiziționăm. Coșurile vor fi amplasate pentru început în zona centrală a comunei”, a declarat Cosmin Feroiu, primarul comunei Bran.

Articolul precedentGabriel Andronache: „Agresivii din Parlament vor putea fi sancționați pe măsura comportamentului lor impardonabil”
Articolul următorGabriel Andronache: „Aproximativ 60% din valoarea pachetului ”Sprijin pentru România” merge către investiții și sprijinirea mediului privat”
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.