Acasă Social BOLD, un spectacol dedicat tinerilor și adolescenților

BOLD, un spectacol dedicat tinerilor și adolescenților

0

Centrul Cultural Reduta vă invită să luați parte la primul proiect dedicat educării prin teatru construit după metoda teatrului devised.

BOLD, un nou musical interactiv și îndrăzneț va fi prezentat adolescenților și nu numai, care își doresc să exploreze necunoscutul în data de 22 septembrie 2023, de la ora 19.00 alături de coordonatorii acestui proiect, Andreea Moustache și Emanuel Varga – actori și instructori de teatru.  Intrarea este liberă și sunt așteptați toți cei care au activate curiozitatea, sinceritatea și curajul de a se autodescoperi.

Scopul proiectului BOLD este de a crește nivelul de conștientizare a nevoilor și a emoțiilor adolescenților și găsirea unor noi forme prin care tinerii să-și poată explora universul intern într-un mod armonios și confortabil lor, prin realizarea unui produs cultural și educațional, creat de către o echipă de pedagogi teatrali, dar și educarea generației tinere, adolescenți și părinții acestora deopotrivă. Tema de bază de la care se pornește este hiperbolizarea evenimentelor din viața unui adolescent.

Prin intermediul poveștilor abordate în spectacol și a discuțiilor de la final, BOLD reușește cu succes să implice activ tinerii și părinții acestora în procesul de descoperire cu scopul de a-i ajuta să înțeleagă care sunt nevoile adolescenților, de unde pornesc unele tensiuni și cum se poate facilita printr-o comunicare eficientă o relaționare circulară și sănătoasă copil – părinte.

 

Articolul precedentUniversitatea Transilvania din Brașov, singura universitate din țară cu aplicație mobilă
Articolul următorGhiozdanele dedicate elevilor au ajuns la Ghimbav. Primăria își respectă promisiunile