Acasă Sănătate-Educație Biblioteca Județeană „George Barițiu” Brașov caută ajutoare pentru îmbunătățirea articolelor Wikipedia dedicate...

Biblioteca Județeană „George Barițiu” Brașov caută ajutoare pentru îmbunătățirea articolelor Wikipedia dedicate femeilor

0
Cu ocazia Mărțișorului, Biblioteca Județeană „George Barițiu” Brașov, în parteneriat cu grupul de voluntari Wikimedians of Romania and Moldova WMROMD, invită brașovenii să sărbătorească femeile remarcabile din România și Republica Moldova, prin îmbunătățirea articolelor Wikipedia dedicate lor.
Astfel, pe 7 martie 2024, de la ora 16.00, în Mansarda Casei Baiulescu – Biblioteca Județeană Brașov, vă invităm pe toți cei pasionați de biografii, de voluntariat, de deschiderea accesului la cunoaștere, să contribuiți cu un #wikimărțișor.
Pentru aceasta, este nevoie să vă înregistrați la eveniment, trimițând un e-mail la adresa: biblgb@rdsmail.ro, și să aveți cont pe Wikipedia. Ar fi ideal să veniți cu propriul laptop și, dacă nu aveți încă un cont de editor pe Wikipedia, să vă creați unul, urmând pașii de aici: https://ro.wikipedia.org/…/Ajutor:Cum_m%C4%83_%C3….
Participarea este limitată la 20 de persoane, conform spațiului disponibil.
Haideți să celebrăm prin #Wikimărțișor marile femei din România și Republica Moldova!