Acasă Social Beat fiind, un bărbat din Prejmer a distrus gardul vecinilor cu un...

Beat fiind, un bărbat din Prejmer a distrus gardul vecinilor cu un buldo-excavator

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Feldioara au dispus reținerea unei persoane, după ce aceasta ar fi distrus gardul unui imobil cu un buldo-excavator pe care nu avea dreptul să îl conducă.

La data de 16.06.2024, în jurul orei 05.45, dimineața, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că un utilaj agricol ar fi distrus gardul unui imobil, aflat în localitatea Prejmer.

Astfel, față de sesizare primită, la fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție, care a indentificat vehiculul semnalat, cât și pe conducătorul acestuia, un bărbat, în vârstă de 43 de ani, din localitatea Prejmer.

Pentru că cel identificat prezenta indicii că s-ar afla sub influența alcoolului, a fost testat din punct de vedere al consumului, iar aparatul a indicat o valoare de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, în urma verificărilor în bazele de date ale Poliției Române, polițiștii au constatat că bărbatul are permisul de conducere anulat ca urmare a altor fapte de natură penală, săvârșite la regimul rutier, iar vehiculul pe care l-a condus a fost luat din posesia proprietarului, fără încuviințarea acestuia.

În cauză, față de cele constate, a fost întocmit dosar de cercetare penală relativ la infracțiunile săvârșite, pentru care, în pe baza materialului probator administrat, a fost dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore și introducerea persoanei în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

La acest moment, dosarul este instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, urmând a se propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.