Acasă Anunțuri Batalionul de Comando al Armatei Române face recrutări! Vezi care sunt condițiile...

Batalionul de Comando al Armatei Române face recrutări! Vezi care sunt condițiile necesare pentru înscriere

0

Batalionul 53 Comando „Smaranda Brăescu” din Bacău, organizează recrutarea cetățenilor români pentru următoarele specialități: soldați și gradați profesioniști în specialitatea parașutiști-comando și în alte specialități.

”Dacă îți dorești o carieră în cadrul Forțelor pentru Operații Speciale ale Armatei României, Batalionul 53 Comando „Smaranda Brăescu”, organizează recrutarea cetățenilor români cu aptitudini pentru încadrarea cu personal a posturilor de soldați și gradați profesioniști în specialitatea parașutiști-comando și în alte specialități, pe tot parcursul anului 2024.”, au anunțat reprezentanții MApN.

Condiții pentru a participa la selecție:
  • Cetățenie română și domiciliul stabil în România;
  • Vârsta între 18 ani împliniți la data începerii programului de instruire și cel mult 45 la data finalizării programului de instruire;
  • Absolvent al ciclului inferior liceal (10 clase);
  • Cunoștințe elementare de limba engleză;
  • Condiție fizică bună.

Informații suplimentare la sediul Batalionului 53 Comando ,,Smaranda Brăescu’’, Strada Gl. Ștefan Gușe, nr. 9, Bacău sau la telefon 0234 588 298.

Batalionul 53 Comando „Smaranda Brăescu” este încadrat cu luptători atent selecționați și antrenați, astfel încât să facă față efortului fizic și psihic prelungit, în medii solicitante, aceștia fiind capabili să opereze în condiții ostile. Modalitatea de operare a structurilor comando presupune inserție terestră, aeriană și în mediul maritim.

Foto: Facebook – Forțele pentru Operații Speciale Române