Acasă Social Bătaie pe o stradă din Gârcini. Un săcelean a fost agresat fizic...

Bătaie pe o stradă din Gârcini. Un săcelean a fost agresat fizic și lovit cu un obiect contondent

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Săcele efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, cu un bărbat în stare de reținere, după ce, în urma unui conflict, acesta ar fi agresat un alt bărbat.

 La data de 27 mai a.c., în jurul orei 22:30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Săcele au fost sesizați de către un bărbat, cu privire la faptul că, în urmă cu puțin timp,  acesta ar fi fost agresat fizic, de către un alt bărbat.

Față de sesizarea primită, polițiștii au efectuat cercetări, în urma cărora au stabilit că la data menționată, în timp ce persoana vătămată se afla pe o strada din cartierul Gârcini, municipiul Săcele, în urma unui conflict spontan, aceasta ar fi fost agresată fizic, fiind lovită cu un obiect contondent, de către un bărbat.

În scurt timp, polițiștii au identificat și depistat bărbatul agresiv, care, în urma administrării probatoriului, la data de 28 mai a.c., a fost introdus în cadrul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Brașov, pentru o perioadă de 24 de ore.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul dosarului penal constituit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “lovirea sau alte violențe” și „tulburarea linistii si ordinii publice”, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, urmând ca, la finalizarea acestora, să fie propuse măsurile legale.