Acasă Actualitate Bătaie între adolescenți la Făgăraș. Scandalul din club s-a mutat în fața...

Bătaie între adolescenți la Făgăraș. Scandalul din club s-a mutat în fața primăriei

0

Sâmbătă noaptea, în jurul orei 1:30, într-un club de noapte din Făgăraș a început o bătaie între adolescenți. Nu a durat mult până când aceștia au ieșit în stradă, iar lupta s-a continuat în fața primăriei, conform reporterilor Bună Ziua Făgăraș.

Mai mulți elevi au început să-și împartă pumni și picioare în Piața Republicii, sub ochii altor zeci de minori. Scandalul ar pornit la petrecerea de strângere de fonduri pentru Balul bobocilor de la Colegiul Național Doamna Stanca. Evenimentul a fost organizat de elevii din anii terminali într-un club situat vizavi de primărie. Mai multe persoane s-au refugiat la poarta instituției publice după izbucnirea scandalului, acestea mărturisind că la petrecere se aflau și elevi ai Colegiului Național Radu Negru, menționează Bună Ziua Făgăraș.

Sursele spun că poliția Locală s-a deplasat la fața și a încercat să-i calmeze pe tineri, însă nu a reușit. Astfel, polițiștii locali au cerut sprijinul Poliției Române. Între timp, unul dintre petrecăreți a lovit intenționat autoturismul Poliției Locale.

Un echipaj al Poliției Române s-a deplasat la fața locului și a cerut informații despre incident fără să coboare din autospecială, deși a găsit la fața locului aproximativ 100 de persoane și Poliția Locală era vizibil depășită de situație. Inspectoratul de Poliție Județean Brașov afirmă că intervenția s-a bazat pe discuții.

„A fost un apel către Poliția Locală Făgăraș și, pentru că erau destul de mulți tineri, a fost direcționat un echipaj de la Poliția Română care a ajuns în zonă, el fiind la un alt apel (caz – n.r.). În momentul în care au mers și colegii, lucrurile erau deja oarecum temperate și nu s-a impus intervenția nici într-un fel în forță. A fost o intervenție bazată pe discuții asupra celor care se aflau adunați în fața unui club”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, Daniel Zontea, pentru bunaziuafagaras.ro.

Martorii spun că polițiștii au plecat fără să desfășoare activități minime de identificare a agresorilor.

FOTO: Bună Ziua Făgăraș

Articolul precedentProgramul zobururilor la Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav în perioada 25-30 septembrie
Articolul următorPrimarul Allen Coliban vrea să dea în judecată Statul Român și autoritățile de mediu, din cauza poluării din Brașov