Acasă Sport Baschet 3×3 la înălțime: a doua etapă a circuitului BCR Sport Arena...

Baschet 3×3 la înălțime: a doua etapă a circuitului BCR Sport Arena Streetball e la Brașov. Înscrierile încep la ora 15:00!

După ce au luat cu asalt etapa de debut, desfășurată în Universitatea Politehnică București, jucătorii dar și pasionații de baschet în aer liber se pregătesc pentru următorul turneu în drumul către marea finală a circuitului BCR Sport Arena Streetball, care va avea loc în septembrie la București. Competiția sportivă este dedicată tuturor jucătorilor de baschet, indiferent de vârstă, sex sau nivel de pregătire.

Înscrierile pentru turneul de la Brașov încep luni 27 mai, de la ora 15.00, pe site-ul oficial al competiției, 3la3.ro și se fac în limita a 70 de echipe, cumulat, la toate categoriile de vârstă, sau până miercuri 29 mai. Taxa de participare este de 50 de euro per echipă, iar jucătorii care nu dețin încă un maiou oficial al competiției, îl vor putea achiziționa din zona de check-in contra sumei de 100 de lei, transmite adevărul.ro.

Este pentru a doua oară în istoria de 19 sezoane a competiției când Brașovul găzduiește o etapă Sport Arena Streetball, după evenimentul care a avut loc în 2016.