Acasă Administrativ Bărdaș Nicolae Liviu, candidat PSD pentru Primăria Rupea: „Nu pot să asist...

Bărdaș Nicolae Liviu, candidat PSD pentru Primăria Rupea: „Nu pot să asist pasiv la distrugerea orașului Rupea! ”

0

Duminică, 21 aprilie, a avut loc  evenimentul de lansare a candidaturii social-democratului Bărdaș Nicolae Liviu, pentru funcția de primar al orașului Rupea.

„Candidatura mea vine ca urmare a dezamăgirii profunde și a revoltei față de stagnarea orașului Rupea, lăsat în paragină. Este important să se conștientizeze cât de multe oportunități și bani din fonduri nerambursabile a pierdut actuala conducere. Până și satele din apropiere au proiecte mai mari, mai utile și mai importante. E jenantă această situație, nu mai vorbim de alte orașe! Nu pot să asist pasiv la distrugerea orașului Rupea! 

În urmă cu 4 ani, în mijlocul pandemiei COVID, am acționat cu hotărâre pentru securizarea unor finanțări vitale din fonduri nerambursabile destinate comunității noastre, renunțând să fac campanie electorală. Mulțumirea eforturilor depuse a venit din faptul că toate proiectele au fost aprobate. Echipa pe care am condus-o a atras 30 milioane de euro, fonduri nerambursabile, în perioada 2016-2020. Noi cu munca, cei de acum cu laudele.”, a declarat candidatul PSD la Primăria Rupea.