Acasă Social Bărbat reținut de polițiști după ce ar fi amenințat și agresat două...

Bărbat reținut de polițiști după ce ar fi amenințat și agresat două femei

0

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Zărnești efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, cu persoana bănuită de comiterea faptei în stare de reținere, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „amenințare” și  „lovire sau alte violențe”

La data de 14 noiembrie a.c., în jurul orei 08.30, polițiștii Secției de Poliție Rurală Zărnești, au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Ștrandului, din localitatea Vulcan, două femei ar fi fost amenințate și agresate fizic, de un bărbat.

La scurt timp, polițiștii au identificat și depistat bărbatul agresiv, iar după administrarea probatoriului au dispus reținerea acestuia, bărbatul fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Prevenivă din cadrul I.P.J. Braşov, pentru o perioadă de 24 de ore.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal, iar cercetările sunt continuate de Secția de Poliție Rurală Zărnești, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”amenințare” și ”lovire sau alte violențe”.

Articolul precedentRomânia va avea o Bancă de Investiții și Dezvoltare
Articolul următorAlexandra Crivineanu (PSD): Brașovul, sufocat de trafic și de lipsa parcărilor