Acasă Social Avocat Ioana – Adriana Henegar, Președinte OFSD Municipiul Brașov: „Femeia constituie esența...

Avocat Ioana – Adriana Henegar, Președinte OFSD Municipiul Brașov: „Femeia constituie esența fundamentală a societății și forța progresului!”

0

Luna Martie este o lună simbolică, specială, o recunoștință adusă nouă, femeilor, considerate nu doar jumătatea mai bună a lumii, ci și esența fundamentală a societății. Luna Mărțișorului oferă prilejul de a celebra puterea, curajul și contribuția remarcabilă a femeilor în toate domeniile.

„Organizația Femeilor Social-Democrate (OFSD) recunoaște și promovează rolul esențial pe care femeia îl joacă în construirea unei societăți prospere și echitabile. Suntem convinse că progresul autentic nu poate fi realizat fără implicarea activă și constantă a femeilor în viața socială, economică și politică a României.

De-a lungul timpului, OFSD a fost „un avocat constant” pentru politici publice care a sprijinit  emanciparea femeii  în societate. A fost o luptă ce a condus spre egalitatea de șanse în educație, spre creșterea salariilor în domeniile dominate de femei și spre combaterea discriminării și a violenței domestice.

Suntem mândre că astăzi, în România, există tot mai multe femei care dețin funcții de conducere în diverse domenii, de la politică și administrație publică, la economie și cultură. Prezența  activă este o dovadă clară a capacității și determinării vocii feminine de a contribui  și de a se implica semnificativ la dezvoltarea țării noastre.

Cu ocazia acestei luni simbolice, o perioadă vibrantă și emoționantă pentru sufletul fiecărei femei, doresc să le transmit acestora felicitările mele, pentru toate reușitele în activitățile pe care le desfășoară, înțelepciune și încredere în forțele proprii.  Le mulțumesc, în numele meu și al OFSD Municipiul Brașov, pentru tot ceea ce fac și le asigurăm de sprijinul nostru constant în lupta pentru o societate mai bună, mai dreaptă și mai echitabilă.

Împreună vom reuși să construim un viitor mai luminos pentru România, un viitor în care femeile vor fi apreciate și respectate la justa lor valoare, un viitor în care fiecare femeie din România își va atinge potențialul maxim, fiind recunoscută și apreciată pentru realizările sale.”, a declarat avocatul Ioana – Adriana Henegar, Președinte OFSD Mun. Brașov