Acasă Sport Aviz de constituire și autorizație de funcționare pentru Clubul Sportiv Municipal Săcele

Aviz de constituire și autorizație de funcționare pentru Clubul Sportiv Municipal Săcele

0
Au fost semnate toate documentele necesare înființării Clubului Sportiv Municipal Săcele! Administrația săceleană a obținut de la Ministerul Sportului Certificatul de Identitate Sportivă, Avizul de constituire și Autorizația de funcționare.
”În această perioadă, administrația săceleană a urmat pașii necesari privind înființarea Clubului Sportiv Municipal Săcele și a obținut de la Ministerul Sportului, Certificatul de Identitate Sportivă, Avizul de constituire și Autorizația de funcționare.
C.S.M. Săcele, este o persoană juridică de drept public, organizată ca instituție publică în subordonarea Consiliului Local Săcele, și se va urmări dezvoltarea sportului de masă și de performanță la nivelul municipiului Săcele, selecţia continuă, pregătirea sportivă, performanţa şi participarea la competiţiile interne şi internaţionale.
Vom demara discuții cu factorii implicați în activitatea sportivă din orașul nostru pentru a stabili strategia Clubului Sportiv Municipal Săcele, iar în cel mai scurt timp ne propunem să înceapă activitatea propriu-zisă a entității sportive.” a declarat Virgil Popa, primarul municipiului Săcele.
Articolul precedentSărbătoarea Rusaliilor, ediția a IX-a la Cetatea Feldioara
Articolul următorNouă ofertă pentru profesori: prime în valoare de 4000 de lei, în loc de 2500 de lei