Acasă Actualitate Autobuzul supraetajat RATBV nu va mai circula din cauza temperaturilor scăzute

Autobuzul supraetajat RATBV nu va mai circula din cauza temperaturilor scăzute

0

Astăzi, 12 octombrie este ultima zi în care autobuzul supraetajat RATBV va mai circula. Reprezentanții RATBV spun că motivul pentru care au decis oprirea circulației autobuzului etajat pe linia 20B sunt temperaturile scăzute. Totodată, în weekend se organizează o competiție de raliu pe Drumul Poienii, drept pentru care autobuzul nu ar fi putut efectua decât ultimele curse.

„Din cauza temperaturilor în scădere, RATBV este obligată să procedeze la oprirea momentană a circulației autobuzului etajat pe linia 20B de vineri 13 octombrie (curse se vor mai face joi, 12 octombrie).

Mai mult, la luarea acestei decizii a contat și faptul că, la sfârșitul acestei săptămâni, dată fiind desfășurarea unei competiții automobilistice pe Drumul Poienii, autobuzul etajat nu ar fi putut efectua decât ultimele curse din program, după lăsarea întunericului. RATBV multumește tuturor celor care au ales să călătorească pe traseul Livada Poștei – Piața Unirii – Primărie – Biserica Bartolomeu – Drumul Poienii cu autobuzul etajat, mai ales că în acest an s-a putut circula cu acest vehicul cu aproape două săptămâni de toamnă mai mult decât în 2022. ”, a transmis RATBV prin intermediul unui comunicat de presă.

 

 

 

Articolul precedentClienții restaurantelor din Brașov, furați de un cuplu de hoți
Articolul următor52 de piloți vor concura în acest weekend la Trofeul Audi Brașov