Acasă Social Au dispărut și casieriile de la bănci, nu doar cele de la...

Au dispărut și casieriile de la bănci, nu doar cele de la Auchan

0

Toată lumea vorbește despre faptul că au dispărut casierii de la Auchan, dar nimeni nu spune că același lucru se întâmplă și la alte instituții, nu doar la supermarketuri. De exemplu, au dispărut casieriile de la bănci.

Un brașovean a povestit cum a ”bătut” Brașovul în lung și lat pentru a da de o casierie de bancă ca să poată plăti o taxă în euro. Fiindcă nu avea cont deschis în valută, a fost nevoit să caute să plătească la casierie suma.

Chiar dacă mulți susțin că se pot face tot felul de transferuri online, pe internet, lucrurile nu sunt chiat atât de simple. Am pățit-o pe propria piele. La ING am încercat să plătesc taxa în euro, dar aveam doar cont în lei. Pentru a schimba moneda și a transfera apoi în contul altei bănci, ar fi trebuit să deschid un cont în euro. Nu am vrut acest lucru, astfel că am mers la filialele băncii unde trebuia să ajungă suma de bani, să plătesc direct prin casierie. Surpriză, banca respectivă nu mai are deloc casierii. La fel se întâmplă cu mai toate băncile, s-a renunțat la casierii, cu mici excepții”. a spus un brașovean nemulțumit de schimbările din bănci.