Acasă Social Au crezut că au dat lovitura furând fier de aproximativ 9000 de...

Au crezut că au dat lovitura furând fier de aproximativ 9000 de lei, din incinta unei platforme industriale. Acum stau în arest preventiv pentru 30 de zile

0

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 3 Poliție efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, cu doi bărbați bănuiți în stare de arest preventiv, după ce au fost surprinși în timp ce părăseau incinta unei platforme industriale, din interiorul căreia ar fi sustras mai multe materiale feroase.

La data de 20 februarie a.c., în jurul orei 06:00, în timp ce efectuau serviciul de patrulare, pe strada 13 Decembrie, din municipiul Brașov, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 3 Poliție au surprins un autoturism, care părăsea incinta unei platforme industriale.

Întrucât au observat indicii ale săvârșirii unei infracțiuni, polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului, iar în scurt timp, acesta a fost oprit pentru control, tot pe strada 13 Decembrie.

Cu ocazia efectuării controlului, au fost identificați doi bărbați, de 37 și 38 de ani, iar în interiorul unui sac, au fost identificate elemente feroase, cu o valoare estimată de aproximativ 9000 de lei, elemente care ar fi fost sustrase de cei doi bărbați din interiorul platformei industriale.

În urma administrării probatoriului, cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore și depuși în cadrul Centrului de Reținere și Arest Preventiv al I.P.J. Brașov, iar după ce au fost prezentați de către procuror, în fața judecătorului de drepturi și libertăți, la data de 21 februarie a.c., a fost admisă propunerea de arestare preventivă a acestora  pentru 30 de zile.

În cauză, a fost deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ”furt calificat”, iar cercetările sunt continuate de polițiști, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.