Acasă Social Atenție, șoferi! O groapă imensă de pe strada Mihai Viteazu vă poate...

Atenție, șoferi! O groapă imensă de pe strada Mihai Viteazu vă poate trimite direct în service (FOTO)

1

Acționați Primăria Brașov în judecată dacă vă stricați mașinile din cauza gropilor apărute pe străzile din municipiu!

Administrația USR din Brașov poate primi lejer premiul pentru cea mai ”puturoasă” din țară, care are un management dezastruos! Un argument în acest sens este infrastructura rutieră din Brașov. Chiar dacă zăpada s-a așezat abia în urmă cu câteva zile, marile bulevarde și străzile din municipiu arată îngrozitor, cu carosabilul plin de gropi, ca după bombardament. De exemplu, pe strada Mihai Viteazu sunt niște ”capcane” care vă pot lăsa cu roți distruse.

Primăria condusă de Allen Coliban nu poate da vina pe vremea rea, pentru că până în urmă cu câteva zile nu a nins. Multe din gropile de pe străzi au și un an ”vechime”. De ce? Pentru că administrația locală nu a reușit în 2 ani și 4 luni de mandat să înțeleagă că infrastructura rutieră contează foarte mult, iar Brașovul era cunoscut tocmai pentru acest lucru. Din păcate, firmele care se ocupă în prezent de asfaltare nu par să facă față, la fel ca primarul, care este total depășit de subiect.

Totuși, șoferii care au probleme cu mașinile din cauza gropilor, pot să se adreseze instanțelor de judecată pentru recuperarea banilor băgați în reparații.