În ultima perioadă, mai mulți utilizatori Facebook au primit mesaje prin care li se comunica că au încăltat regulile, iar contul lor va fi blocat. Mai mult de atât, acestora li se cerea și să acceseze diverse link-uri pentru a-și confirma identitatea.
Mare atenție la astfel de mesaje, deoarece prin intermediul acelui link hoții pot obține diverse informații despre utilizator, precum parole, informații personale sau chiar bancare.






