Acasă Social Atelier de parfumerie la Muzeul „Casa Mureșenilor”

Atelier de parfumerie la Muzeul „Casa Mureșenilor”

0

Muzeul „Casa Mureșenilor”, în colaborare cu doamna Elena Junc, aromoterapeut și chimist cometic, vă invită sâmbătă, 13 aprilie 2024, ora 12, la un atelier de parfumerie. Atelierul inedit se adresează elevilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 16 ani, dar și mămicilor/familiilor interesate.

Numărul maximum de participanți este de 22. Taxa de participare este de 6 lei/participant sau de 8 lei/familie.

În deschiderea activității, muzeograful Ovidiu Savu va face un ghidaj în expoziția „Parfum de epocă” de la Muzeul Jucăriilor din București.

Înscrierile se fac la numărul de telefon 0268477864.

Elena Junc, ce și-a îmbogățit cunoștințele la Universitatea Grasse de Parfumerie, ne invită la un masterclass de aromaperfumeria naturala. Cu o experiență de 25 de ani în industria frumuseții, Elena ne va ghida în descoperirea puterii uleiurilor esențiale și a modului în care acestea ne pot vindeca, bucura și chiar hrăni. Vom învăța cum să creăm un parfum funcțional și să explorăm beneficiile acestuia pentru sănătate și frumusețe. Cunoștințele neprețuite pe care le veți dobândi vă vor îmbogăți viața nu doar cu arome îmbietoare, ci și cu o sănătate radiantă și o frumusețe naturală.

Vă așteptăm cu drag să ne alăturăm în această călătorie fascinantă în lumea aromelor și a sănătății. Cu dragoste și lumină. Doritorii vor putea și achiziționa produse naturiste din domeniul cosmetic.