Acasă Social Așteptați o tragedie sau faceți favoruri ”șmecherilor” care parchează mașinile pe trotuar?...

Așteptați o tragedie sau faceți favoruri ”șmecherilor” care parchează mașinile pe trotuar? (FOTO)

0

În loc să fie delimitate trotuarele de partea carosabilă, Primăria Brașov amenajează parcări pentru biciclete, de parcă până acum brașovenii nu aveau biciciclete și nu găseau loc de parcare…

O porțiune de trotuar de pe Iuliu Maniu este un adevărat pericol pentru pietoni. Mașinile circulă în viteză prin zonă, iar trecătorii pot fi în orice moment victimele unui accident rutier. Dacă trotuarul ar fi delimitat cu stâlpi metalici, cum deja există pe această stradă, lucrurile ar fi simple, iar pietonii mai protejați.

Interesant este că în zona funcționează o unitate de învățământ. Mulți părinți care își aduc aici copiii, parchează pe trotuar, pentru că altfel ar bloca strada. Posibil ca reprezentanții administrației locale să le facă favoruri acestora de a rămas fără stâlpi doar această zonă.

Deși șefii administrației locale susțin că se gândesc la siguranța pietonilor, realitatea de pe teren arată că exact trotuarele cu risc nu sunt luate în calcul.

Dar poate cei din Primăria Brașov așteaptă să se întâmple o tragedie ca să ia măsuri.

 

Articolul precedentVIDEO, FOTO Show aviatic de excepție pe Aeroportul Brașov
Articolul următorFOTO. Peste 10.000 de oameni în prima zi a Porților Deschise la Aeroportul Brașov, mii de mașini parcate peste tot
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.