Acasă Administrativ Așa va arăta noua zonă de agrement ”La Iepure” din Brașov!(FOTO)

Așa va arăta noua zonă de agrement ”La Iepure” din Brașov!(FOTO)

0

Prin Programul Operațional Regional 2014-2020, fostul primar George Scripcaru a contractat un proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională. Este vorba despre ”realizarea unui spațiu multifuncțional de recreere și sport”. Practic a fost una din măsurile luate pentru reducerea poluării, îmbunătățirea calității vieții și revitalizarea orașului. Valoarea totală a proiectului este de 8.864.327 lei din care contribuția UE este de 8.363.119 lei. Parcul va avea o suprafață de 16. 194 mp și se află în capătul Răcădăului, la așa numitul loc ”La Iepure”.

În 2020 mandatul de primar a fost câștigat de Allen Coliban, cel care a beneficiat de munca fostului primar. Astfel, lucrările s-au derulat în mandatul său. Însă, clar că meritul aparține fostei administrații, fostului Consiliu Local, nicidecum actualului.

 

YouTube video

Articolul precedentUn adolescent de 15 ani, făptașul amenințărilor cu bomba la instituțiile publice
Articolul următorFOTO. Iar s-a accidentat o persoană într-un mijloc de transport în comun. Au intervenit Ambulanța și Poliția
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.