Acasă Sănătate-Educație Cum arată noul cămin studențesc al Universității Transilvania Brașov? ( GALERIE FOTO)

Cum arată noul cămin studențesc al Universității Transilvania Brașov? ( GALERIE FOTO)

0

Lucrările la noul cămin al Universității Transilvania sunt în grafic.Acestea au termen de finalizare data de 8 martie 2024. Valoarea contractului este de 26.641.479 lei fără TVA.

În februarie 2021 a fost semnat contractul dintre Compania Națională de Investiții și firma care va construi noul cămin studențesc al Universității Transilvania din Brașov.

Pe locul parcării din spatele Aulei va fi ridicat, cu fonduri de la Compania Națională de Investiții, un cămin cu o capacitate de 206 de locuri (103 camere). Fiecare cameră va avea peste 20 mp, va fi prevăzută cu baie proprie, balcon și va fi echipată cu frigider și mobilier corespunzător. De asemenea, în cămin vor fi spălătorii, chicinete, săli de lectură, un cabinet medical și alte spații multifuncționale. Căminul va avea 6 etaje și o parcare subterană pe două niveluri.

În prezent, Universitatea Transilvania din Brașov deține 13 cămine studențești, cu o capacitate totală de 4234 de locuri. La Universitatea Transilvania învață peste 20.000 de studenți.

 

 

Articolul precedentDoi hoți s-au ales cu dosar penal după ce au furat 4 lei și un Nokia cu taste
Articolul următorPrimarul Coliban ignoră lipsa autorizației de securitate la incendiu pentru Banca de Cultură Apollonia (FOTO)
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.