Acasă Social „Armonii de iarnă”, recitalul elevilor de la Liceul de Muzică, la Opera...

„Armonii de iarnă”, recitalul elevilor de la Liceul de Muzică, la Opera Brașov!

0

Opera Brașov continuă, și în acest an, colaborarea cu instituțiile de învățământ vocațional de specialitate din Brașov, dându-le astfel ocazia viitorilor artiști să ia contact cu un mediu cultural profesionist și să își promoveze talentul în cadrul unui eveniment dedicat.

 

Vineri, 2 februarie 2024, de la ora 18.30, vă invităm în Foaierul Operei, la recitalul „Armonii de iarnă”, susținut de elevii de la secția de canto clasic a Liceului Vocațional de Muzică „Tudor Ciortea” Brașov. Ei ne vor purta într-o călătorie prin universul muzicii vocale, pornind de la piese preclasice și ajungând la lied-uri românești și arii de operă.

 

Interpretează elevii: Cătălina Ștefan, Otilia Scriminț, Alexandra Oprea, Andrei Marele, Alexandra Mihai, Darius Moisa, Franco Hernandez, Miruna Mocanu, Delia Grancea, Liviu Căpriță, Erwin Cârlan, David Orban, Andra Bordei, Alicia Vieru, Ana Taflan, Andrei Bucă.

 

Acompaniază profesorii: Angela Pal, Anca Diaconu, Cătălin Iosub.

 

Profesori îndrumători: Mădălina Musteață Dobrescu, Magdalena Suciu, Paula Duca, Valerica Ambrus, Maria Pană.

 

  • Recitalul durează o oră și 30 de minute și nu are pauză.
  • Preț bilete: 20 lei

 

Biletele pentru acest eveniment s-au pus în vânzare de astăzi, 18 ianuarie 2024, ora 10.00, atât online, pe site-ul www.bilet.ro, cât și la sediul Operei Brașov din str. Bisericii Române nr. 51. Program Casierie: Luni – Vineri 10 – 17 şi cu o oră înainte de începerea  recitalului (în cazul în care rămân bilete disponibile).

 

Informații se pot obține la telefon: 0268-419380.

Eveniment desfășurat cu sprijinul Consiliului Local al Municipiului Brașov și al Primăriei Municipiului Brașov.